Psicòloga, Mestra i Kinesiòloga. Psicoteràpia per a la calma. La kinesiologia busca, detecta i equilibra els efectes emocionals i fisiològics de l'estrès. Neurociència aplicada.

BENVINGUDA

    Em sento molt feliç i emocionada de poder compartir el meu projecte amb tots vosaltres. Aquí el meu bloc. Una plataforma que em permeti donar a conèixer tota l'experiència que he anat adquirint en el meu desenvolupament professional i, perquè no, personal.

   Tot va començar al 1991 quan vaig iniciar els meus estudis de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona intrigada pel desenvolupament de la personalitat humana i del efectes de les interaccions interpersonals. També hi vaig aprendre i descobrir molts d'altres processos fisiològics i socials que fan de la nostra espècie la més singular. Ho vull anar compartint de la forma més planera i pràctica en aquest bloc.

    Per tal de seguir completant la meva formació i ja que estava col·laborant a l'Escola Pia de Terrassa, el 1996 inicio els estudis de magisteri a la Universitat Autònoma de Barcelona els quals finalitzo el 1999 a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Estudis que em van introduir al món de la docència, primer dos cursos a la llar d'infants municipal de Maspujols i tot seguit com a mestra d'educació infantil del Departament d'Ensenyament des del curs 2001-2002 fins l'actualitat després d'aprovar-ne les oposicions el juliol de 2001.

    Ja des del principi de la meva tasca docent, el principal repte que em plantejava fou com afavorir els aprenentatges en els meus alumnes tot atenent la seva fase madurativa. Les respostes les vaig trobar en la Kinesiologia i el Braingym al centre Holos de Tarragona el setembre de 2002.
Des d'aleshores que integro tècniques de kinesiologia a les meves classes tot intentant afavorir la millor predisposició dels meus alumnes per als aprenentatges d'una forma respectuosa amb l'evolució de la seva nuerologia.

    El setembre de 2011 inicio la formació en Kinesiologia aplicada i neuroenergètica al centre Holos de Tarragona en la qual sóc Basic Practitioner pel NK Institute d'Austràlia des de novenbre de 2014. Aquest em permet iniciar-me en el món de la psicoteràpia des d'una vesant complementària,  respectuosa amb el desenvolupament integral de les persones. La base terapèutica d'aquesta consisteix en identificar les emocions bloquejades en qualsevol aspecte vital que hom vulgui millorar. Mitjançant tècniques procedents de la medicina tradicional xinesa, la hindú, així com aportacions d'altres camps naturistes aquestes emocions afloren al conscient i són equilibrades. Facilita que l'energia vital de la persona flueixi aportant equilibri i benestar per afrontar els reptes diaris.

   També estic desenvolupant la meva tasca com a formadora d'equips docents en gestió de l'estrès i educació emocional des de la meva vessant com a psicòloga, mestra i kinesiòloga. Aporto la meva experiència professional docent i terapèutica a les sessions amb l'objectiu d'afavorir la consciència i la salut emocional dels docents amb una metodologia el més vivencial possible.

    En aquest bloc hi vull recollir un tastet de tot plegat.
    Espero que sigui del vostre interès i utilitat.

Sigueu benvinguts/des.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada