Psicòloga, Mestra i Kinesiòloga. Psicoteràpia per a la calma. La kinesiologia busca, detecta i equilibra els efectes emocionals i fisiològics de l'estrès. Neurociència aplicada.

KINESIOLOGIA NEUROEMOCIONAL

Diàriament anem afrontant moltes i diverses situacions d'estrès. Si aquest estrès no es gestiona correctament es manifesta en emocions sobrepassades. Si aquestes emocions es mantenen en el temps, esdevenen estats emocionals. Aquests estats emocionals acaben repercutint a la salut física amb transtorns psicosomàtics.

Algunes de les emocions sobrepassades o d'aquests estats emocionals es perllonguen en el temps i queden retinguts en el subconscient de manera que interfereixen i condicionen les noves respostes emocionals.

La kinesiologia emocional detecta usant el test muscular combinat amb la digitopuntura de punts neuroemocionals, quina és l'emoció sobrepassada o estat emocional que condiciona les nostres respostes a les situacions d'estrès que no gestionem adaptativament. Les aflora al conscient i les equilibra amb diverses tècniques de disciplines complementàries.

El resultat és una sensació de pau i d'alliberament que predisposa a un millor rendiment emocional. La sensació és de disposar de més energia per a resoldre aquelles situacions que inicialment ens sobrepassaven.
Test muscular

Digitopuntura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada