Psicòloga, Mestra i Kinesiòloga. Psicoteràpia per a la calma. La kinesiologia busca, detecta i equilibra els efectes emocionals i fisiològics de l'estrès. Neurociència aplicada.

KINESIOLOGIA EDUCATIVA

La kinesiologia educativa utilitza diverses eines per tal de potenciar i millorar la capacitat d'apenentatge i de concentració.
Una de les principals eines són els exercicis de Brain Gym que estimulen el treball integrat dels dos hemisferis cerebrals. En les sessions de kinesiologia educativa, es practiquen els exercicis més adients per a cada persona.
Marxa creuada
Vuit mandrós
Una altra eina principal en les sessions de kinesiologia educativa és el test muscular. Aquesta eina permet testar el nivell d'estrès i com n'estan de bloquejades les funcions que permeten un rendiment òptim en els estudis:

-La familiarització amb el codi (nombres i lletres).
-El creuament de la línia mitjana visualment (moviment ocular dreta-esquerra).
-Les diverses posicions de l'ull (músculs oculars).
-Oïdes.
-Equilibri i flux neurològic hemisfèric.
-Os hioides (relacionat amb la parla).
-Sensibilitat a la llum.
-El pensament conscient associatiu (aporta confiança).
-Estrès sobre les normes establertes.


Test muscular d'estrès en el músculs oculars.


Finalment, en les sessions de kinesiologia educativa es fa us de diversos punts d'acupressura que permeten alliberar l'estrès detectat. Això facilita un estat de calma i relaxació que predisposa a un millor rendiment en els aprenentatges.Punts d'acupressura neurovasculars frontal-occipital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada