Psicòloga, Mestra i Kinesiòloga. Psicoteràpia per a la calma. La kinesiologia busca, detecta i equilibra els efectes emocionals i fisiològics de l'estrès. Neurociència aplicada.

dilluns, 12 de febrer del 2018

Consulta privada de psicologia i kinesiologia a Terrassa.

Especialista en detectar usant el test muscular combinat amb la digitopuntura de punts neuroemocionals, emocions sobrepassades o estats emocionals que condicionen les nostres respostes a les situacions d'estrès. Aflorar-les al conscient i equilibrar-les amb diverses tècniques de disciplines complementàries.

El meu objectiu terapèutic és acompanyar i guiar al pacient en el seu procés emocional per tal de recuperar i enfortir els propis recursos personals.

El que els meus pacients destaquen de mi és la meva capacitat d’empatia, el meu tracte proper i la sensació de confiança i calma que els transmeto.

QUÈ ÉS LA KINESIOLOGIA?

La kinesiologia és una teràpia natural que avalua la resposta dels músculs (test muscular) per detectar  i harmonitzar desequilibris en l’organisme (estructurals, bioquímics, emocionals o energètics) així com prevenir-ne o corregir-los amb el tractament més adequat per a cadascú.

La kinesiologia  considera que cos, ment i estructures energètiques (meridians, txacres...) estan en correlació de manera que qualsevol desequilibri en un dels àmbits afecta directament als altres.
Mitjançant els tractaments, la kinesiologia bàsicament el que fa és alliberar estrès ja que aquest és l’origen o la conseqüència dels desequilibris. D’aquesta manera l’organisme recupera l’estat en el que li és possible afrontar noves situacions de forma adaptativa.
Aquesta disciplina va néixer a Estats Units a la dècada dels anys 30 del segle passat però no es va donar a conèixer fins 30 anys després quan en George Goodheart en va crear un mètode fàcil d’aprendre i que avui en dia es coneix com a Kinesiologia aplicada la qual és la base de la meva tècnica. Des d’aleshores no ha parat d’evolucionar ja que diversos especialistes han anat ampliant-ne el camp de les aplicacions i creant noves tècniques específiques com ara la Neuroenergètica d’en Hugo Tobar que és la que utilitzo jo. En alguns països com ara Estats Units, Austràlia o Nova Zelanda, es considera una professió amb entitat pròpia i amb pes suficient per a ser molt més que un complet diagnòstic o una terapèutica.
DURANT LA SESSIÓ:
-La persona pren consciència de les implicacions psicoemocionals del bloqueig. Emocions implicades, patrons de resposta, comportaments, creences, actituds...
-S’identifica el moment vital en que es desencadena el desequilibri.
-S’accedeix de forma molt precisa a nivell d’anatomia i de fisiologia a l’empremta energètica de l’estrès a través dels punts d’acupuntura.
-S’equilibren les estructures energètiques implicades en el desequilibri dels nivells físic i mental.


EQUILIBRACIONS:


•Estimulació de punts:
-Neurovasculars.
-Neurolinfàtics.
-Neuroemocionals.
•Defusió o canvi de percepció.
•Canvis de nutrició.
•Vibració amb diapasons.
•Cromoteràpia.
•Flors de Bach.
•Brain gym.
•Reflexes primaris.
•Tapping.
•Mindfulness.
•Altres...

Concerta cita i informa't sense compromís.

Espai GUT 
Pare Llaurador 29 baixos, Terrassa
Telèfon de contacte i whatsApp 688 215 233






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada